top of page

TÖIHIN MEILLE

SUOMEN SITOUTUNEIN MYYNTITIIMI

Töissä viihtyminen on meille kaikki kaikessa. Tämän takia pidämme huolen siitä, että työ pysyy mielekkäänä ja että viihdyt meillä. Tämä on yksi syy sille, että työntekijöidemme pysyvyys on alan korkeimpia.

Työssä menestymisessäsi sinua auttavat ja tukevat parhaat kollegat ja esimiehet päivittäin. Nauramme myös paljon, koska todella uskomme, että töissä voi ja pitää olla hauskaa! 

Etsimme jatkuvasti myyntihenkisiä henkilöitä, jotka haluavat kehittää itseään ja oppia uutta. Olitpa urasi alkutaipaleilla tai jo kokenut konkari, meillä on sinulle mielekästä tekemistä ja portaat tulevaisuudelle. Tarjoamme sinulle hyvän palkkauksen korkeilla provisioilla, loistavan porukan ja yrityksen jossa sinulla on merkitystä ja voit vaikuttaa. 

 

Astuessasi taloomme sisään tulet olemaan osana tiivistä kannustamisen ja onnistumisen kulttuuria, jossa näkyy vahvasti arvomme laadukkuus, tuloksellisuus ja hauskanpito.  Liittyessäsi tiimiimme tulet kehittymään myyjänä, kollegana sekä ihmisenä - siitä pidämme huolen. 

WhatsApp Image 2022-05-12 at 08.57.46.jpeg
WhatsApp-Kuva 2022-11-24 klo 18.15.359.jpg

TURVALLINEN TAKUUPALKKA +
ERINOMAISET PROVISIOT 

LUE LISÄÄ 
MITEN PÄÄSET ALKUUN
website icon 5.jpg

1.

 

Aloitamme sopimusten ja yhteisten pelisääntöjen läpikäynnillä. Tässä vaiheessa varmistamme, että olemme samalla sivulla työstä ja sen tekemisen ehdoista. 

website icon 4.jpg

2.

 

Koulutamme sinut projektiin sekä itse myyntiin. Tässä meillä on kokemus yli 1000 myyjän kouluttamisesta, joten saat alan parhaimmat opit käyttöösi. 

website icon 2.jpg

3.

 

Kun perusasiat ovat kunnossa, lähdemme käytännön tekemiseen jossa pääset harjoittelemaan tiiminvetäjiesi kanssa. Coachaaminen jatkuu eri muodoissa koko työsuhteesi ajan.

WhatsApp-Kuva 2022-11-24 klo 18.15.38g.jpg
IMG_3734.HEIC
AFTERWORKIT

Järjestämme kuukausittain tiimien keskeisiä afterwork illanviettoja ja kisailtoja, joissa palkitsemme aina kuukauden osa- ja kokoaikaiset myyjät. Tarkoitus näillä afterworkeillä on varmistaa, että tulet osaksi yritystämme ja iso osa siitä tapahtuu tutustumalla tiimiläisiimme.

Yksi suurimmista syistä tiimimme korkealle sitoutumiselle on samanhenkinen ja motivoitunut tiimi, jossa kaikki tukevat toisiaan onnistumisessa. Modernit avokonttorimme ovat myös rakennettu ruokkimaan onnistumisia positiivisella energialla. 

Tervetuloa Salezurelle!

OTA ASKEL TULEVAISUUTEESI 
bottom of page