top of page

ASIAKKAAMME

Meillä on asiakkaita useilta eri liiketoiminta-alueilta ja palvelemme menestyksekkäästi sekä B2B että B2C -sektoreilla. Tässä muutamia asiakkaitamme:

Kantar Logo 2024
Save The Children 2024
Carnegie Logo 2024
Fortum Logo 2024
Tele2 Logo 2024
Salezure Oy yhteistyökumppaneita
Nordic Lottery 2024
Skandia Logo 2024
ARVOT

Salezurella ei ole sääntöjä, vaan arvoja, jotka keskittyvät visioihin, asiakkaisiin ja elämään. Ymmärrämme, että elämämme koostuu isolta osin työnteosta ja että merkityksellisen työn tekeminen on avain onnelliseen elämään.

Ympäristömme vaikuttaa suuresti elämäämme, jonka takia varmistamme tiimimme koostuvan tarkkaan valituista motivoituneista yksilöistä, jotka haluavat edustaa kumppaneitamme ammattitaitoisesti.

Vaihtuvuus tiimeissämme on matala ja kannustamisen sekä auttamisen kulttuuri ovat tiimiemme sydämissä. Ammattitaitoisuus ja tehokkuus ovat meidän ydinarvojamme ja näkyvät kaikessa tekemisessämme.

Olemme tehneet valinnan tulla parhaaksi tekemässämme työssä. Olemme myös ymmärtäneet, että ainut tapa tulla parhaaksi on pitää huolta, että työnteko on hauskaa ja nauttia siitä.

​Telemarkkinointi Myynnin ulkoistaminen Buukkauspalvelu Myynnin ulkoistuspalvelu Myyntipalvelu Kohderyhmät Soittolistat Sosiaalisen median markkinointi Digitaalinen markkinointi sähköpostimarkkinointi suoramarkkinointi puhelinmyynti asiakashankinta

Maailmankartta 2024
bottom of page