top of page

PALVELUMME

Yhdistimme eri mediat tavoittaaksemme sekä B2C että B2B -asiakkaat.

Meillä on Insight, joka löytää oikeat kohderyhmät, ja myynnin tueksi digital marketing, social media marketing, contact marketing, telemarketing, field marketing, direct marketing, event marketing, content marketing, guerilla marketing. ja contact center sales puhelimitse, chatin kautta tai digitaalisesti.

Insight
AI - Artificial Intelligence
Omni channel through flow-marketing

Insight tuottaa kattavan data-analyysin ja markkinoinnin palvelut yrityksille 17 maassa Pohjois-Euroopassa. Datamme pitää sisällään sekä B2B että B2C prospektit kertoen heidän nykytilansa ja arvion heidän tulevaisuuden tilanteestaan. Anna meidän auttaa teitä luomaan täydellinen markkinointistrategia tavoittaaksenne asiakkaanne ja maksimoidaksenne menestyksenne.

AI-robottimme tarjoavat markkinoiden korkeimpaa laatua. Kokenut henkilöstömme tuottaa mukaan henkilökohtaisen kosketuksen taataksemme asiakastyytyväisyyden. AI robottimme huolehtivat laadusta, ja tämä yhdistelmä takaa 100% laadun kaikessa kommunikaatiossa asiakkaidenne kanssa.

Flow Marketing tarjoaa innovatiivisen tavan tavoittaa asiakkaitanne yhdistäen eri medioita ja tarjoten räätälöityjä ratkaisuja teidän yksilöllisiin tarpeisiinne. Olemme erikoistuneet digitaaliseen markkinointiin, sosiaalisen median markkinointiin, kontaktimarkkinointiin, telemarkkinointiin, kenttämyyntiin, suoramarkkinointiin, tapahtumamarkkinointiin, sisältömarkkinointiin ja gerillamarkkinointiin. Meillä on myös resurssit myynnilliselle asiakaspalvelukeskukselle puhelimen, chatin ja digitaalisten ratkaisujen kautta.

bottom of page