Telemarkkinointi on tehokas keino tavoittaa suuri määrä potentiaalisia asiakkaita. Me Salezurella teemme telemarkkinointia hyvin laajassa segmentissä. 

Työskentelemme Suomen tunnetuimpien yritysten parissa mm. sähköntuotanto-, kiinteistönvälitys- ja markkinatutkimusaloilta. Työssä hyödynnämme alan tehokkainta teknologiaa ja toimivimpia metodeja. Telemarkkinoinnissa tavoitteena on aina tasokas ja ammattimainen palvelu.

Työhömme kuuluu asiakkaiden kontaktointi, riippumatta heidän nykyisestä asiakasprofiilistaan yrityksessänne. Autamme oikeiden kohderyhmien löytämisessä ja rakennamme toimeksiantajillemme mukautettuja tuloksellisia kampanjoita. 

Vuosikymmenien kokemuksemme alalta ja innovatiiviset näkökulmat ovat tuoneet kasvua ja entistäkin tehokkaampia toimintatapoja kumppaneillemme. Hinnoittelumme on aina projektikohtaista ja räätälöityä kumppaneidemme tarpeiden mukaisiksi. 

Uskomme liiketoiminnassa ihmissuhteisiin, jonka takia tapaamme aina potentiaaliset kumppanimme kasvotusten. Lisätietoja palveluistamme saat parhaiten olemalla yhteydessä toimitusjohtajaamme Hillaan.

hilla.salomaa@salezure.fi / 0405157163

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle