Töihin meille? 

Arki meillä

Töissä viihtyminen on meille kaikki kaikessa. Tämän takia pidämme huolen siitä, että työ pysyy mielekkäänä ja että viihdyt meillä. Moderni ja valoisa avokonttorimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa Kampissa. Avokonttorissamme onnistumiset ja kannustava ilmapiiri nostattavat koko tiimin fiilistä.

Järjestämme työporukan kesken säännöllisesti aktiviteetteja ja hauskoja kilpailuja työpäivien yhteydessä. Toimistoltamme löytyy pelit ja vehkeet arjen värittämiseksi!

 

Työssä menestymisessäsi sinua auttavat ja tukevat parhaat kollegat ja esimiehet päivittäin. Nauramme myös paljon, koska todella uskomme, että töissä voi ja pitää olla hauskaa! 

Työpaikka

Käytämme työssämme call center -toiminnan uusinta tekniikkaa ja noudatamme suomalaisen toimialajärjestö ASML:n kaikkia markkinointia ja asiakaspalvelua koskevia eettisiä sääntöjä. 

Missä vain työssä menestyminen vaatii jatkuvaa koulutusta, toistoja ja asennetta. Meillä saat alan parhaan koulutuksen itse työhön ja tuotteisiin sekä kaikki työkalut työssäsi menestymiseen! Aiempi kokemus myynti tai ei siis ole pakollista, mutta halu oppia uutta ja tekemisen asenne on! Tekniikkaa, asiakaspalvelua sekä yritys- ja tuotetuntemusta käsittelevän johdantokoulutuksen lisäksi meillä on kaikille työntekijöillemme säännöllisesti koulutuksia kuukausittain. 

Rekry

Etsimme jatkuvasti myyntihenkisiä henkilöitä, jotka haluavat kehittää itseään ja oppia uutta! Olitpa urasi alkutaipaleilla tai jo kokenut konkari, meillä on sinulle mielekästä tekemistä ja portaat tulevaisuudelle. Työskentelemme eri luotettujen ja tunnettujen brändien kanssa, joten pääset myymään myös eri alojen parhaimpia tuotteitta!

 

Meillä on eri haastavuustason myynti- ja markkinointiprojekteja, eli varmasti myös sinulle sopivaa tehtävää löytyy. Palkkauksemme perustuu takuupalkkaan, sekä reiluihin provisioihin, jolla voit kasvattaa palkkaasi tulostesi mukaan. 

Meillä energia, tavoitteellisuus ja sinnikkyys palkitaan. Meille asenteesi ja intohimosi ovat tärkeämpiä kuin se mitä olet aiemmin tehnyt. Meillä on monipuolisia ja eri haastavuustason projekteja, joten varmasti myös sinulle löytyy mielekästä tekemistä. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä!

 

Lue lisää avoimet työpaikat osiosta!