top of page

MEISTÄ

ASIAKASHANKINTAKANAVA INHIMILLISELLÄ OTTEELLA

Kaikki asiakkaat ovat yksilöitä, jotka haluamme kohdata heidän ehdoillaan. Asiakaskontakti meidän kautta käy eri kanavien kautta, jolloin asiakas saa itse päättää miten haluaa kontaktin meiltä saada. 

 

Autamme mielellämme B2C ja B2B sektoreilla muun muassa myynnissä, jäsenhankinnassa, tapaamisten sopimisessa, kuukausitilauksissa ja liidigeneroinnissa. 

 

Asia, mikä yhdistää kaikki asiakkaitamme, on halu kasvaa, mutta samalla myös ylläpitää nykyasiakasmääriä. Meille ei ole merkityksellistä oletko suuryritys vai pienempi paikallinen toimija, olemme valmiita auttamaan sinua. 

 

Olemme yhteensä yli 60 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista toimistoissamme Helsingissä, Turussa, Tukholmassa ja Malmössä ja toimimme laajasti Euroopassa eri toimeksiannoilla. 

IMG_6683.HEIC
20181120_180215.jpg

"KAIKKI ALKAA IHMISESTÄ"
Hilla Salomaa, CEO

Heart-SG2001-transparent.png

LAATU. 

Emme tee kompromisseja laadun suhteen. 

handshake-icon-0.png

TULOKSELLISUUS. 

Jos lupaamme jotain, pidämme siitä kiinni. 

team-28.png

HAUSKANPITO. 

Vain pitämällä hauskaa töitä tehdessä voimme tulla parhaaksi. 

IMG_7420_edited.jpg
WhatsApp-Kuva 2022-11-24 klo 18.15.369.jpg
ARVOT

Salezurella ei ole sääntöjä, vaan arvoja, jotka keskittyvät visioihin, asiakkaisiin ja elämään. Ymmärrämme, että elämämme koostuu isolta osin työnteosta ja että merkityksellisen työn tekeminen on avain onnelliseen elämään. 

 

Ympäristömme vaikuttaa suuresti elämäämme, jonka takia varmistamme tiimimme koostuvan tarkkaan valituista motivoituneista yksilöistä, jotka haluavat edustaa kumppaneitamme ammattitaitoisesti. 

 

Vaihtuvuus tiimeissämme on matala ja kannustamisen sekä auttamisen kulttuuri ovat tiimiemme sydämissä. Ammattitaitoisuus ja tehokkuus ovat meidän ydinarvojamme ja näkyvät kaikessa tekemisessämme. 

 

Olemme tehneet valinnan tulla parhaaksi tekemässämme työssä. Olemme myös ymmärtäneet, että ainut tapa tulla parhaaksi on pitää huolta, että työnteko on hauskaa ja nauttia siitä. 

OLEMME KUMPPANEITA
1664290811336.jpg
logo (3).png
leadspark-logo-violetti (1) (2).webp
1280px-Metropolia_Ammattikorkeakoulu_logo.svg (4).png
bottom of page