Mikä on Salezure?

Salezure on myyntikanava, joka toimii koko prosessin tärkeimmän liiketoiminta-alueen - asiakashankinnan - kanssa.

Toimimme asiakaspalvelun ja myynnin parissa digitaalisesti, puhelimitse ja kentällä B2B- ja B2C-aloilla. Työskentelemme muun muassa jäsenhankinnan, ajanvarausten, kuukausitilausten ja liidigeneroinnin kanssa. 

 

Asiakkaitamme ovat erilaiset yritykset kansainvälisesti tunnetuista tuotemerkeistä ja yrityksistä pienempiin yrityksiin, jotka haluavat lisätä tai säilyttää asiakkaitaan. Kaikkia asiakkaitamme yhdistää yksi asia - halu kasvaa. 

Tavoitteet

Tavoitteena meillä on aina tuottaa kumppaneillemme myynnillistä kasvua tinkimättä laadusta. Kaikki projektimme ja kumppanimme ovat erilaisia, joten tiedämme myös sen, ettei saman vanhan kaavan monistaminen jokaiseen projektiin toimi. Toimeksiannoissamme hyödynnämme jo toimituksi todettuja tapoja ja uusia innovatiivisia näkökulmia, jotta voimme palvella kumppaneitamme entistäkin paremmin. 

Kun teemme työtämme, pyrkimyksenämme on aina​ olla paras koko myyntiprosessissa kampanjan lähtökohtien laatimisesta siihen, että asiakas saa tuotteen,  palvelun tai kalenterikutsun. Me huolehdimme asiakkaasta koko matkan ajan. 

Kansainvälistymme päivä päivältä, ja tällä hetkellä työllistämme yhteensä yli 60 myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaista kolmessa toimipisteessä: Helsingissä, Tukholmassa, Malmössä, ja toimintamme tapahtuu Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Arvot ja visio

Salezurella ei ole sääntöjä, vaan meillä on arvoja, joissa keskitytään visioihin, asiakkaisiin ja elämään. Ymmärrämme, että työ muodostaa suuren osan elämästämme ja että merkityksellisen työn teko on iso osa onnellista elämää. 

 

Ihmiset ympärillämme muodostavat myös suuren osan elämästämme, jonka takia olemme keskittyneet siihen, että tiimimme koostuu tarkkaan valituista motivoituneista henkilöistä, jotka haluavat työskennellä kanssamme ja edustaen yhteistyökumppaneitamme ammattitaitoisesti. Vaihtuvuus tiimeissämme on pientä ja kannustamisen ja auttamisen kulttuuri ovat tiimejemme ytimessä. Ydinarvomme ammattitaitoisuus ja tuloksellisuus heijastuvat kaikkeen mitä teemme. 

Meistä