kantar superlahjakortti 2.png

TIENAA LAHJAKORTTEJA VASTAAMALLA KYSELYIHIN!

Salezure Oy yhteistyössä Kantarin kanssa:

Kantar on Suomen johtava markkinatutkimusyritys, joka tekee mielipidekyselyitä ja tutkimuksia ajankohtaisista yhteiskunnallisista aiheista. Liittymällä Kantar markkinatutkimuspaneeliin saat muutaman kyselyn sähköpostiisi kuukaudessa ja kun vastaat niihin saat lahjakortteja mm. Mcdonaldsiin, H&M:ään, Zalandoon ja 150 muuhun liikkeeseen! Emme soita sinulle koskien kyselyitä. Parasta tässä on se, että paneelissa oleminen ei maksa senttiäkään sinulle, eikä velvoita sinua mihinkään! Pelkästään liittymällä paneeliin osallistut 500€ arvoisen Superlahjakortin arvontaan!

Pääset liittymään paneeliin täyttämällä yhteystietolomakkeen. Tämän jälkeen saat sähköpostivahvistuksen muutaman päivän sisällä, jonka jälkeen saat kyselyitä sähköpostiisi muutaman kerran kuukaudessa. Vastaamalla kyselyihin, saat aina pisteitä, jotka voi muuttaa Superlahjakorteiksi (www.superlahjakortti.fi).

Aloita siis täyttämällä perustietosi!

Tietojen käsittely

Yhteystietoja käsitellään ja säilytetään Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen, hyväksyt tietosuojaselosteiden mukaisen tietojen käsittelyn. Lisätietoja tietosuojaselosteesta löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.salezure.fi ja Kantar markkinatutkimuspaneelin tietosuojaselosteen löydät osoitteesta https://www.kantar.fi/tietosuojaseloste-paneelirekisteri.

Haluan saada ilmoituksen Salezure Oy:n uusista työpaikoista alueellani ✅

Kiitos! Saat sähköpostivahvistuksen muutaman päivän sisällä!