1280px-Fortum_logo.svg (3).png

FORTUM YRITYSMYYNTI - HELSINKI (1 minuutti) 

HUOM* AINOASTAAN HUIPPUMYYJILLE

Oletko kunnianhimoinen ja tulosorientoitunut? Haluatko työskennellä huippumyyjien kanssa ja viedä itsesi seuraavalle tasolle? 

Jos sanoit kyllä, voi tämä olla matchi. Lue teksti siis loppuun!

Me Salezurella olemme nopeasti kasvava markkinointitalo. Tarinamme alkoi 2018 tyhjästä toimistosta ja visiosta. Tällä hetkellä meidän toimipisteemme ovat Helsingissä, Turussa, Tukholmassa ja Malmössä ja kasvumme jatkuu! Tällä hetkellä työllistämme 70 myynnin ammattilaista ja vuoden 2021 liikevaihtomme oli 3,1 miljoonaa. Uskomme ihmisten voimaan ja siihen, että yhdessä oikeiden ihmisten kanssa voimme saavuttaa hienoja asioita. 

Nyt haemme energistä tuloksentekijää yritysmyyntitiimiimme Helsinkiin. Pääset olemaan osana 10 hengen tiimiä, jossa pidetään hauskaa ja tehdään hyvää tulosta. Viimeisimmän kyselyn perusteella 96% tiimiläisistämme suosittelisi työpaikkaa ystävälleen! 

Tarjoamme sinulle: 

  • Markkinoiden parhaimmat tuotteet ja työkalut.

  • Hyvän palkkauksen, jolla parhaat projektin myyjämme tienaavat jopa 6000€/kk. 

  • Työilmapiirin, jossa sinua arvostetaan ja hauskaa pidetään! 

TIEDOT

Projekti: Fortum Business-To-Business telemyynti

Sijainti: Helsinki

Työajat: Ma-to 9.00 - 16.30. Pe 9.00 - 14.00. (30,5h/vk)

Palkkaus: Takuupalkka 1600€/kk ja 50 - 100€ myydystä sopimuksesta. Keskiansio projektissa on 3300€. Parhaat myyjät ovat tasolla 6000€/kk. 

Täytä alla olevat tiedot ja saat meiltä lisätietoa työpaikasta! Voit myös soittaa meille numeroon

040 767 6498 / Touko Renkola. 

Tietojen käsittely

Yhteystietoja käsitellään ja säilytetään Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen, hyväksyt tietosuojaselosteiden mukaisen tietojen käsittelyn. Lisätietoja tietosuojaselosteesta löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.salezure.fi.

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse lisätiedoista mahdollisimman pian!