YRITYSMYYJÄ KUVA.jpg

KEHITY HUIPPUMYYJÄKSI B2B-MYYNNISSÄ

Oletko yritysmyynnistä kiinnostunut ja kunnianhimoinen? Oletko motivoitunut tekemään tulosta ja tienaamaan hyvin? Jos sanoit kyllä, lue lisää!


Nyt haemme energistä tuloksentekijää uuteen sähkön yritysmyyntitiimiimme Turkuun. Pääset olemaan osana 6 hengen tiimiä, jossa pidetään hauskaa ja tehdään hyvää tulosta. Pääset myös myymään markkinoiden parhaimpia tuotteita, jotka menevät kaupaksi erinomaisesti.

 

Sähkön Business-To-Business telemyynti

 

Tässä projektissa tulet edustamaan johtavaa kotimaista sähköyhtiötä, jolla on ison talon resurssit myös myynnissä. Soittamamme kohderyhmät ovat hyvät, myymme markkinatilanteeseen nähden erinomaisia tuotteita ja työskentelemme parhaimmissa järjestelmissä. Tässä projektissa pääset olemaan osana Suomen suurinta sähkön yritysmyyntitiimiä, joissa hyvästä tekemisestä palkitaan.

 

Onnistuuko sähkönmyynti tässä markkinatilanteessa?

 

Onnistuu ja hyvinkin. Etenkin tässä tilanteessa ihmiset tarvitsevat hyviä sopimuksia. Monen yrittäjän ja kuluttajan sähkölaskut ovat moninkertaistuneet viime kuukausina, joten hyvällä sopimuksella voit tehdä oikeasti isoja säästöjä. Monet sähköyhtiöt ovat myös lopettaneet tietynlaisten tuotteiden myymisen, mutta tässä projektissa sinulla on monipuolinen tuoteportfolio. Sähköä tarvitsevat kaikki yrittäjät ja kuluttajat.

 

Tarjoamme sinulle: 
 

  • Markkinoiden parhaimmat tuotteet ja koulutuksen työhön. Järjestämme säännöllisiä myynnin valmennuksia ja koulutuksia, jotta kehityt myös pitkällä tähtäimellä.

  • Hyvän palkkauksen ja parhaat provisiot. Palkkaus koostuu 1600€ takuupalkasta ja 50-100€/per myyty tuote provisioista. Keskiansio projektissa on 3300€/kk. Parhaimmat myyjät tienaavat 6000-7000€/kk. Taikatemppuja ei projektissa tarvita, vaan yksinkertaisesti hyvää myyntitaitoa ja järjestelmällistä tekemistä. Mitä pidempää teet töitä projektissa, sen enemmän olet saanut verkkoja vesille eri yritysten suhteen ja tulotasosi nousee.

  • Kilpailuhenkisen ja kehittävän työilmapiirin. Järjestämme tiimin kesken ja koko yrityksen välisiä myyntikilpailuita päivittäin, viikottain ja kuukausittain.

Odotamme sinulta innostusta myyntiä ja sähkömarkkinoita kohtaan ja valmiutta työskennellä 30,5h/vk normaaleiden työaikojen mukaisesti. Tässä projektissa pärjää jos on tervettä kilpailuhenkeä ja valmiutta työskennellä rutinoituneesti ja järjestelmällisesti.

 

Nyt kun olet lukenut ilmoituksen, täytä muutaman lauseen vapaamuotoinen hakemus tai ole meihin yhteydessä alla oleviin yhteystietoihin:


040 767 6498/touko.renkola@salezure.fi / Touko Renkola. ​

"Me Salezurella olemme nopeasti kasvava markkinointitalo. Tarinamme alkoi 2018 tyhjästä toimistosta ja visiosta. Tällä hetkellä meidän toimipisteemme ovat Helsingissä, Turussa, Tukholmassa ja Malmössä ja kasvumme jatkuu! Tällä hetkellä työllistämme 70 myynnin ammattilaista ja vuoden 2021 liikevaihtomme oli 3,1 miljoonaa. Uskomme ihmisten voimaan ja siihen, että yhdessä oikeiden ihmisten kanssa voimme saavuttaa hienoja asioita." 
 

Tietojen käsittely

Yhteystietoja käsitellään ja säilytetään Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen, hyväksyt tietosuojaselosteiden mukaisen tietojen käsittelyn. Lisätietoja tietosuojaselosteesta löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.salezure.fi.

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse lisätiedoista mahdollisimman pian!