YRITYSMYYJÄ KUVA.jpg

SÄHKÖN B2B-MYYNTI - ETÄTIIMI

Oletko motivoitunut tekemään tulosta ja tienaamaan hyvin? Haluatko päättää työaikasi ja paikkasi? Jos sanoit kyllä, lue lisää!


Haemme kokenutta sähkönmyyjää sähkön B2B-myyntiin etätiimiimme! Tässä porukassa olet osana Suomen suurinta sähkön yritysmyyntitiimiä ja pääset tienaamaan erinomaisesti!

 

Sähkön Business-To-Business telemyynti

 

Tulet edustamaan johtavaa kotimaista sähköyhtiötä, jolla on ison talon resurssit myös myynnissä. Soittamamme kohderyhmät ovat hyvät, myymme markkinatilanteeseen nähden erinomaisia tuotteita ja työskentelemme parhaimmissa järjestelmissä. Tässä projektissa pääset olemaan osana Suomen suurinta sähkön yritysmyyntitiimiä, joissa hyvästä tekemisestä palkitaan.

 

Onnistuuko sähkönmyynti tässä markkinatilanteessa?

 

Onnistuu ja hyvinkin. Etenkin tässä tilanteessa ihmiset tarvitsevat hyviä sopimuksia. Monen yrittäjän ja kuluttajan sähkölaskut ovat moninkertaistuneet viime kuukausina, joten hyvällä sopimuksella voit tehdä oikeasti isoja säästöjä. Monet sähköyhtiöt ovat myös lopettaneet tietynlaisten tuotteiden myymisen, mutta tässä projektissa sinulla on monipuolinen tuoteportfolio. Sähköä tarvitsevat kaikki yrittäjät ja kuluttajat.

 

Tarjoamme sinulle: 
 

  • Markkinoiden parhaimmat tuotteet ja järjestelmät. Tarvitset itse vain tietokoneen, kuulokkeet ja toimivan nettiyhteyden!

  • Erinomaisen provisiopalkkauksen, jossa tienaat jopa 70-110€ per myyty sähkösopimus. Keskimäärin myyjät tekevät 3 kauppaa päivässä. Parhaat myyjämme tekevät jopa 100 kauppaa kuukaudessa ja tämä on täysin mahdollista järjestelmällisellä tekemisellä!

  • Vapauden päättää työaikasi ja työpaikkasi täysin. Päätät siis itse mistä ja kuinka paljon haluat töitä tehdä. 

Odotamme sinulta kokemusta sähkönmyynnistä ja valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. 

 

Nyt kun olet lukenut ilmoituksen, täytä muutaman lauseen vapaamuotoinen hakemus tai ole meihin yhteydessä alla oleviin yhteystietoihin:


040 767 6498/touko.renkola@salezure.fi / Touko Renkola. ​

"Me Salezurella olemme nopeasti kasvava markkinointitalo. Tarinamme alkoi 2018 tyhjästä toimistosta ja visiosta. Tällä hetkellä meidän toimipisteemme ovat Helsingissä, Turussa, Tukholmassa ja Malmössä ja kasvumme jatkuu! Tällä hetkellä työllistämme 70 myynnin ammattilaista ja vuoden 2021 liikevaihtomme oli 3,1 miljoonaa. Uskomme ihmisten voimaan ja siihen, että yhdessä oikeiden ihmisten kanssa voimme saavuttaa hienoja asioita." 
 

Tietojen käsittely

Yhteystietoja käsitellään ja säilytetään Euroopan Unionin tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lähettämällä lomakkeen, hyväksyt tietosuojaselosteiden mukaisen tietojen käsittelyn. Lisätietoja tietosuojaselosteesta löydät nettisivuiltamme osoitteesta www.salezure.fi.

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse lisätiedoista mahdollisimman pian!