top of page

MYYNTINEUVOTTELIJA

HKI, TKU JA ETÄTIIMI

Oletko yritysmyynnistä kiinnostunut ja kunnianhimoinen? Oletko motivoitunut tekemään tulosta ja tienaamaan hyvin? Jos sanoit kyllä, lue lisää!


Haemme energistä tuloksentekijää sähkön yritysmyynnin teletiimiin Turkuun, Helsinkiin sekä etätiimiin. Pääset olemaan osana 35 hengen tiimiä, jossa pidetään hauskaa ja tehdään hyvää tulosta. Pääset myös myymään markkinoiden parhaimpia tuotteita, jotka menevät kaupaksi erinomaisesti.

WhatsApp Image 2022-07-20 at 13.20.43 (1).jpeg
F9EF1E79-7151-4615-9C65-74B9D9E94F1F (3).jpg

1600€/KK TAKUUPALKKA JA ALAN KORKEIMMAT PROVISIOT.

HAE NYT
TARJOAMME SINULLE
website icon 5.jpg

Markkinoiden parhaimmat tuotteet ja koulutuksen työhön. Järjestämme säännöllisiä myynnin valmennuksia ja koulutuksia, jotta kehityt myös pitkällä tähtäimellä.

website icon 4.jpg

Hyvän palkkauksen ja parhaat provisiot. Kokoaikaisilla palkkaus koostuu 1600€ takuupalkasta ja provisioista. Keskiansio projektissa on 3300€/kk. Parhaimmat myyjät tienaavat 6000-7000€/kk. Etätiimiläisille tarjoamme joustavat työajat ja provisiopalkkauksen vieläkin korkeammalla provisiolla. Mitä pidempää teet töitä projektissa, sen enemmän olet saanut verkkoja vesille eri yritysten suhteen ja tulotasosi nousee.

website icon 2.jpg

Kilpailuhenkisen ja kehittävän työilmapiirin. Järjestämme tiimin kesken ja koko yrityksen välisiä myyntikilpailuita päivittäin, viikottain ja kuukausittain.

IMG_6436 (2).HEIC
MEISTÄ

Me Salezurella olemme inhimillinen asiakashankinta kanava. Tarinamme alkoi 2018 tyhjästä toimistosta ja visiosta. Tällä hetkellä meidän toimipisteemme ovat Helsingissä, Turussa, Tukholmassa ja Malmössä ja kasvumme jatkuu! Tällä hetkellä työllistämme n. 60 myynnin ammattilaista ja vuoden 2021 liikevaihtomme oli 3,1 miljoonaa. Uskomme ihmisten voimaan ja siihen, että yhdessä oikeiden ihmisten kanssa voimme saavuttaa hienoja asioita.

OTA ASKEL TULEVAISUUTEESI
Kuinka paljon sinulla on myyntikokemusta?
Mihin tiimiin haet?

Thanks for submitting!

LUE LISÄÄ

bottom of page